تبلیغات
خانه ی من - اولین دستور آشپزی
خانه ی من
یه مدت نیستم دلم براتون تنگ می شه
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 20 دی 1388 توسط آلیس | نظرات ()

سلام به دوست جونیای خوب و ناناز خودم حالتون چطوره یه سك ساعتی هست اومدم تو وبای همتون و یكی یكی عقب مونده ها رو خوندم وای چه همه اتفاق افتاده خبر نداشتم

 

از زندگیم بخوام بگم خوبه فعلا راضیم نمیدونم یكمی خیلی چیزا برام تازگی داره ولی خوب قابل تحمله مهمونداری هم هنوز تموم نشده و تا دلتون بخواد اینجا مهمون میاد خواهرشوهری هم اومده ولی هنوز دعوتش نكردم نمیدونم چی براش درست كنم كه بهونه نگیره  دیروز دایی محترم یه مجسمه برام آورده كه در اولین فرصت عكسشو میزارم یه اسب خیلی خوشكله جنسش پلی استره رفتم قیمت كردم 50 بود همسری می گفت كاش پولشو آورده بودن فكر كن چه پر توقع ولی دستشون درد نكنه از این لحاظ اقوام من خیلی چیزای خوب آوردن یه عالمه هم كادو ها رو گذاشتم تو انباری نمی دونم باهاشون چیكار كنم  فعلا گوشی ندارم عكس بگیرم موقع عروسی گوشیمو فروختم الان یه 1100 نوكیا دارم تا ببینم برای تولدم كه چند روزه دیگست جناب همسر چیكار میكنه قول داده برام یه گوشی خوب بخره

صبحی رفتم یه شلوار لی خریدم خوشم اومد از جو گرفت خریدم یه دونه هم شال خریدم دلم یه كیف میخواد ولی چیز خاصی نظرمو نگرفته  فعلا كه تا یه هفته ای پول ندارم ببینم چی گیرم میاد

 

 

راستی بچه ها نمیدونم چرا به آشپزی علاقه پیدا كردم خیلی دوست دارم چیزایی كه درست می كنم رو بنویسم تا یادم نره تا اولین تجربه هامو داشته باشم ولی حوصله ندارم یه وبلاگ دیگه بزنم شاید تو هر آپ یه غذایی كه تاحالا درست كردم رو گذاشتم  شایدم یه وبلاگ دیگه  زدم مثلا اسمشو گذاشتم آلیس درسرزمین خوراكیها یا آلیس در آشپزخانه و ... نمیدونم هنوز فكرشو نكردم فعلا همینجا دستور پخت ماهی شكم پر رو میزارم  برای دوست خوبم كه ازم خواسته بود

 

ماهی سفید یا غزل آلا رو خوب میشوری توی شیكمشو زیر سرش رو خوب تمیز می كنی بعد بهش  پیاز و زردچوبه میزنی میزاری تو یخچال یه ساعتی بمونه تا بوی بدش بره ( اگه ماهی تازه باشه خیلی خوبه )

تا اونموقع 2 قاشق رب انار ، چند تا گردو خرد شده ، كمی  سبزی شور دلال ( تو سوپرماركت ها هست ) ، دو تا حبه سیر خیلی ریز شده ، یه قاشق روغن زیتون وكمی زرشك و و ادویه زعفرون و فلفل و یه ذره نمك خیلی كم و یكم سس كچاپ رو با هم مخلوط میكنی وقتی ماهی طعم دار شد و بو كشیدی دیدی بوی زمختش رفته از مواد داخل شیكمش می ریزی و با خلال دندون شیكمش رو می بندی و نصف استكان آب + چند قاشق روغن مایع میرزی تو ظرف پیركس و ماهی رو میزاری توش و بعد ظرف رو میزاری تو فر كه از قبل گرم شده با درجه 180 و یه ساعتی بعد نیگا كن اگه طلایی شده بود كه برش دار وگرنه گریل بالا رو روشن كن و بزار چند دقیقه هم روش طلایی بشه بعد از فر در بیاریكم آب نارج یا لیمو روش بریز خلال دندوناشو جدا كن و تزئینش كن و....



درباره وبلاگ

من و نامزدم از سال 1385 عقد کرده ایم و تا اکنون درگیر ساخت منزل و تهیه جهیزیه بوده ایم حال تصمیم گرفتیم هم برای بهتر چیده شدن منزلمان و هم برای کمک به دیگر زوجان با راهنمایی شما عزیزان منزلی زیبا بچینیم

پست الکترونیک
تماس با مدیر
RSS
ATOM
جستجو
آخرین مطالب
آرشیو
موضوعات
نویسندگان
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :